Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan son anketin sonucunu masasında açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk ve Kanal D’nin ortak yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. “Kılıçdaroğlu kazanırsa terör örgütleri kazanır” söz konusu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabineye yaptığı açıklamaların ardından masasındaki yeni anket sonuçlarında önde olduklarını açıkladı.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MASASINDA SON ANKET SONUÇLARINI AÇIKLADI

Hakan Bayrakçı yeni bir anket gönderdi. O ankette lehimize bir tablo ortaya çıkıyor. İnşallah bu kez Pazar gününü milimetrik bir sonuçla kapatacağız.”

“TERÖR ÖRGÜTLERİYLE ASLA ÇABA GÖNDEREMEYECEĞİZ”

“Güçlü Türkiye ideali olan Türk Yüzyılı için oy verin. Türk Yüzyılı’nın yol haritasını hayata geçireceğiz. Artık yeni adımlar atmamız gerekiyor. Eğitimi, sağlığı, enerjiyi bir kenara bırakamayız. terör.biz terör örgütleriyle mücadelemizde çok ama çok iyiyiz.mesela güneydoğuyu diyarbakırı düşünün.eskiden sokağa çıkamazdınız.ama artık kafeteryalarda rahat dolaşabiliyorsunuz.çok daha değerli , bu bölgelerde yatırım yoktu.Bu bölgelerde yatırımlar başladı.Terör korkusu yatırımcının üzerinden alınınca yatırımcı artık para harcamadı.Ben yatırımımı burada yapacağım diyor.Şimdi bakınca 21- Bölge halkının da buraya yatırım yapacağına inanıyorum.Savunma sanayi nereye bakacak Akıncı, Kızılelma, TOGG, Bayraktar bakacak.”

“BİZ KAZANDIĞIMIZDA KİMSE KAYBETMEZ”

“Kazandığımızda kimse kaybetmeyecek. Çünkü herkes rahat yatırım yapacak. İstihdam istihdam sağlayacak. Turizmde en büyük yatırım dönemi bizim devrimimiz oldu. Mehmet Bey başarılı bir bakan arkadaşımız sayesinde çok önemli bir performans ortaya koydu. Şubede önemli atılımlar oldu Her ne kadar onlarla birlikte bu yolu yürüdük ve bu ana geldik.Seçim dönemi tabi ki farklı,eylem dönemi farklı.Fakat siyasetin doğasında rekabet var ve rekabet var. Olmalı. Biz bunu her alanda teşvik ettik. Önlerine bazı teşvik primleri koyarsanız o zaman bu yarış başlıyor. Ve bu yarış Türkiye’de ciddi adımlar atmamızı sağladı.”

“KILIÇDAROĞLU KAZANARSA TERÖR ÖRGÜTLERİ KAZANACAKTIR”

“Gerilimle, kutuplaşmayla, siyasetin dilini zehirleyerek birileri yol almaya kalksın. Biz milletimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ı biz kazanırsak 85 milyon da kazanacak. Sayın Kılıçdaroğlu kazanırsa terör örgütleri londra tefecileri amerikan şirketleri kazanacak. kaybeden bizim ülkemiz üzerinden hesap yapanlar olacak. bu fırsatı vermemiz lazım. dergi kapaklarına milleti sokanları gördünüz değil mi? Erdoğan’la ne alakası var, peki bunu başka kim söylüyor, terör örgütleri, direkt olarak oradan talimat alıyorlar demektir.”

“Seni televizyona davet ediyorum, bana OKMEYDANI SSK’dan bahseder misin?”

“Bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Kendi rekorumuzu kırmaya çalıştık. İş ve hizmetlerde bizimle yarışacak bir muhalefet bulamadık. Bu Türk demokrasisinin en büyük talihsizliğidir. Kılıçdaroğlu, Açıklama.Televizyona davet ediyor.Benimle ne konuşacaksın iş yok Okmeydanı SSK Hastanesi ile görüşeyim mi?O kadar zayıfladın ki Kandil’den gelen talimatı yerine getirmek için onların uzantısının desteğini istiyorsun. Oy potansiyeli yüzde 1 bile olmayanlara 40 milletvekili verdiniz, bunları konuşayım mı, onların da iftiraları var, rehavet yoksa tedbirimi almam lazım.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAYANLAR İÇİN AÇIKLAMA

“Bu manşetleri kim attı, yazılı mı görsel mi bilmiyorum. Ama şunu biliyorum. Türkiye’de meclisteki kadın sayısını artıran en önemli parti AK Parti’dir. 17 kadın milletvekilimiz vardı TBMM’de. Geçen seçim Bakın en genç kadın milletvekili biziz En küçüğü 24 yaşında Bir kadın milletvekilimiz var İki fakülte mezunumuz var Teşkilatın aynı saflarından gelmiş bir kızız onlar nerdeyse olacaklar. şu anda meclisteki gençlerin temsilcileri.Biz bunları yaparken hep bir şeyi içselleştirdik.Biz kadına şiddeti kesinlikle reddeden bir partiyiz.Bir kere kadına şiddet iki elden gelir.Bizim inancımız kesinlikle haramdır. bizim maliyet sistemimizde.kadına şiddeti tavsiye de edemezsin,yanında da olamazsın.bu nedenle ak parti içinde böyle bir şeyin olması mümkün değil.bizim kadınlarımız artık bu toplumun yarısıdır.biz zaten bu toplumun yarısıyız. Kadınlarımızın bu ülkede özgür ve eşit yaşaması için adımlar atıyoruz. Ama hep karşımızda CHP’yi bulduk. Neyi başardıysak CHP’ye rağmen başardık. Samimi olmadıkları için bu tür kadınlar hakkında söylediklerine aldırma. Bakın biz başörtüsü konusunu Meclis’te gündeme getirdiğimizde Anayasa Mahkemesi’ne koştular. Oradan geçiyorum, eskiden Kılıçdaroğlu’nun yardımcısı olan kadın, üniversite kapısında kızlarımız üniversiteye girerken başörtülerini çıkarırdı. Buna ‘İkna Odaları’ adını verdiler. Bizim kızlar ne yaptı? Ağla ağla. Kızlarım bunu yaşadı. Bir kızımı, bir arkadaşımın müdür olduğu İmam Hatip okuluna, kızım orada mezun olsun diye gönderdim. Batı’da bana bakanlar ‘Bu nasıl bir şey?’ o diyordu. İçeri girmelerine izin verilmedi.”

“TÜRK KADINININ AKILINA VE İŞİNE GÜVENİYORUM, GÜVENİYORUM”

“1994’te Belediye Başkanı olduğum dönemden beri otobüslerde, trenlerde başörtülüleri trenlerden atacağız dediler. Pendik, Tuzla bölgesinde birileri düştü attılar. Biz bunları hep yaşadık. .Şunu çok net ve net söylemeliyim.Bir zamanlar Türk kadınının öngörüsüne ve emeğine güvenmiştim.Sana güveniyorum.İşçisinden eğitimcisine,girişimcisinden ev hanımına kadar hiçbir kadın ne kadar yeni hak kaybetmiş bakın.Özellikle kadınlarımız eğitimde çok iyi dereceler yapmışlardır.Üniversitelerimizde profesörden doktoraya kadar hepsi üst düzeyde görev almaktadırlar.Eğitim düzeyine baktığımızda kadınlarımızın eğitimde yüksek bir eğitim yüzdesi var.Biz bunu 88’e çıkardık. yüzde 70’lerden çünkü biz teşvik ettik ve önünü açtık.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN KABİN AÇIKLAMASI

“Önce yönetici arkadaşlarımızla istişare edip kabineyi oluşturmamız lazım. Bu konuyu oturup değerlendireceğiz. Partimin en yüksek meclisi, külliyedeki arkadaşlarımla birlikte ülkemizi büyütecek adımları atacağız. Buradaki beyannamede yazanlara istinaden bu istişareyi MYK, sözcüm ve partimin sözcüsü ile yapacağım. Geldiği yerde bir makam var. Ona göre kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.”

“KILIÇDAROĞLU’NUN AKLI BU İŞLERE UYGUN DEĞİL”

“Selo çıksın istiyorsan Kılıçdaroğlu’na oy vereceksin diyen Kılıçdaroğlu değil mi? Onu görevden almak istersen bana oy vereceksin diyen Kılıçdaroğlu değil mi? Teröristler destek görünce gülümsüyor. Bunlar ne yapıyor? Kandil’de Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceksiniz deyin, bu bir anda milli olan gelişigüzel bir yapılanmadır.” Böyle bir yaklaşımı kabul edecek mi? Benim tanıdığım milliyetçi dağdakilere ateş püskürüyor. Dağlara tırmanışlar rahatladı. Küçük Ağrı ile Büyük Ağrı’nın ortasında teleferiğe ne zaman bineceksiniz diyenler var. Bakın nerede ve nerede. Çanakkale’deki o köprü, insan aklının planında kabul edilebilecek bir şey değildi. “Ama aziminiz, inancınız, biz yapacağız deyince yaparsınız. Yaparsınız. Kılıçdaroğlu gibi adamlar gelip böyle köprü yapmaz. O bunlara aldırmaz. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü biz yaptık. İlk CHP’liler karşıma çıktı “Adı neden Yavuz Sultan? ‘Selim Köprüsü’nü siz koyun’ diyorlar. CHP çadırına gidiyorum ve bana böyle bir soru soruyorlar. Parantez açıp parantez kapatayım, nedenini anlarsınız. Şu anda birlikte hareket ettiklerini söyleyen Kılıçdaroğlu’nun, ‘Adımlarımızı Suriye’nin kuzeyinde atacağız. Hangi adımı atıyorsun? Onların derdi oradaki mali kaynakları sürdürmektir. Şu anda özellikle Suriye’nin kuzeyinde sınırlarımıza yakın yerler bunlar ve bunlara yönelik operasyonlarımız var.”

“SİNAN OĞAN İLE PAZARLIK YAPILACAK DURUM YOK”

“Önemli olan ortaya çıkan sinerjiyi değerlendirmek. Sinan Ogan bir gerçek. O bu seçimlere Cumhurbaşkanı Adayı olarak katıldı. Ancak daha sonra bizimle hareket etme kararı aldı. Sinan Ogan ile herhangi bir müzakere söz konusu değil. Bir kez benim görüşüm oldu. Üretim, bu tür şeyler söz konusu değil” Bu Kılıçdaroğlu’na has bir durum. İşte toplamı 1 puan bile olmayan partilere verdiği 40 milletvekili. Bunu yaparak ne yaptıysa kendi partisini bir kere eritti. Pazardan sonra devenin kuyruğu kırılır. Kendi tabanı ondan bunun hesabını soracaktır. Hatta ortaklardan kopanlar bile oluyor.” Vatanın bekası. Bu vatanın bölünmesine izin vermeyeceğiz diyorum. Terörle mücadelede attığımız adımların yanı sıra Türk dünyası ile ilişkiler ve Türk Devletler Teşkilatı’nın kurulması yoluyla attığımız adımlar, bu noktada mülteciler konusunda aynı noktadayız.

“SURİYELİ KARDEŞLERİMİN TOPRAKLARINA DÖNECEĞİNE İNANIYORUM”

Kendisine mültecilerle ilgili şunları anlattık. Suriye’nin kuzeyinde briket evlerimiz var. STK’ların ve Katar’ın desteğiyle Suriye’de 1 milyon mülteciyi yerleştirebileceğimiz bir evin inşaatına başlayacağız. Çok uzun süreceğini düşünmüyorum ama 1 yılı bulabilir. Ancak briket evler bu kadar değil. Briket konutlar çok seridir. Orada yerleşim başladı. Nasıl 450 bin 500 bin gittiyse bu binalar görüldüğünde bu insanların da bu binalara gideceğine inanıyorum. Bu yeni proje çok ama çok güzel bir proje. Bir diğer değerli adım da Türkiye, Suriye, İran ve Rusya ile dörtlü görüşmelerdir. Suriyeli kardeşlerimin kendi topraklarına döneceklerine inanıyorum. Daha önce yaşadıkları yerlerle karşılaştırılamayacak kadar güzel evler var. Katar sayesinde bu konuda hassaslar ve desteği evimizden vereceğiz diyorlar.”

HDP VE ÜMİT ÖZDAĞ’IN KILIÇDAROĞLU DESTEĞİ

“Dolayısıyla bu entegrasyondan sonra HDP takviye kuvvetlerini çekerse şaşırmayın. Bütün bunlara rağmen tabii ki aldığımız geri dönüşler bu noktada farklı. Tepedekiler diye bir şey yok, taban düşünüyor. Ümit Özdağ, 5.2’nin Sinan Ogan’ın yaptığı gibi gitmediğini söylüyor, oylar ne oldu?

“ABA’NIN ALTINDAKİ YARASAYI KILIÇDAROĞLU’NA GÖSTERDİLER”

“(Sırri Süreyya Önder) Aralarındaki görüşmelerde Kılıçdaroğlu’na cübbeli sopayı göstermişler demek. Terör örgütleriyle pazarlık yaparsanız bu şekilde iradenizi ipotek ederler.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN UMİT ÖZDAĞ AÇIKLAMASI

“Bu gece Numan Bey, Özdağ’ın Bakanlık istediğini açıkladı. Bir teklifi, talebi vardı, Numan Bey’e AFAD gibi bir bakanlık, İçişleri Bakanlığı verilirse, terörle mücadelede gerekli adımlar atılırsa, ben de yapardım.” kabul et. ‘Numan Bey ve Cumhurbaşkanımız bu tür taleplere kapalı’söz konusu.”

“Meclisin üzerinde en ufak bir yük yok”

“Bu adam cahil. Erdoğan’a git ya da kal demek saçmalık mı? Buna millet karar verecek. Buna referandum demek olur mu? Bir kere referandum için meclis çoğunluğu gerekiyor. 323 milletvekili kimde? Erdoğan Erdoğan’a verdiğinizi 323 milletvekiline güvenerek yoluna devam edecek ama size verirse kime sırt çevirecek Şimdi tablo ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın 323 milletvekili var siz vermeyin. Mecliste en ufak bir ağırlığı yok. Her şey mecliste, meclis yüklü değil mi? İttifakında ne isterse olur.”

“YAVUZ BEY YANLIŞ TESPİT EDİLMİŞTİR”

“Yavuz Ağıralioğlu Bey doğru bir tespit yapmış. BAĞIŞ Partisi kongre kararını almış. Muhalefet kaybederse dağılacağını düşünmüyorum desem yanlış olmaz. Çünkü 1 puanlık bir muhalefet var. 40 milletvekili var, o 40 milletvekili şu anda kafalarını dinleyecek gibi.”

EKONOMİ VE DOLAR MANİPÜLASYONLARI

“Bakın ben size açık ve net söylüyorum. Kimse bu kriz çağıranların laflarına kulak asmasın. Türkiye’yi bloke etmek için İYİ Parti Merkez Bankası eski başkanı otellerde IMF temsilcileriyle görüştüler.Onlardan borç almamızı da tavsiye ettiler.Türkiye ekonomisini her yönden baltalıyorlar.Bizim elimizde ne var? Bu tefecilerle ne yapılır.Hep piyasaları manipüle etmeye çalıştılar.Kimse merak etmesin.Ekonomimiz,bankacılık sistemimiz,finansal sistemimiz çok sağlam.Körfezden bizim sistemimize para yatıran ülkeler oldu.Bu, İster istemez Merkez Bankamız piyasamızı rahatlattı. Pazar günü bu seçimi kapattığımızda başkanlar buraya nasıl gelecek göreceksiniz. Benim de minnetimi ifade etmek için hızlıca nasıl ziyaret edeceğimi göreceksiniz.”

ANAYASA’NIN 4 MADDESİ İLE İLGİLİ: HASTALIĞIN, İHLALİN DANİSKA’SIDIR

“Bu terbiyesizlik. Ben bu ülkede Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yaptım. Anayasanın 4 maddesiyle mi sorunum var? Afedersiniz, bayrak indiğinde dünya liderlerinin önünde bayrağımı dalgalandırdığım sahneler var. Ancak Kılıçdaroğlu dediğin adam Kandil’de bayrağıma karşı çıkanlarla yan yana, bu ahlaksızlık belasıdır.

KİRALIK FİYATLARINDA YÜKSELİŞ…

“Bunu seçimden sonra atacağımız adımlara bırakmakta fayda var. Zorlayıcı adımlar atmak zorundayız. Adalet Bakanlığı’nın bu konuda kararlı adımlar atması gerekiyor. Vatandaşlarımızın toplu konutlara yaklaşmasında fayda var. Konut satışları oldukça düşük, bu da bir avuç insan olan 85 milyon vatandaşımızın önünü açacak. Onları fahiş bir fiyata asla feda etmeyeceğiz.”

“Ustalığında bir şey var mı?”

“Ustalığın üstünde bir şey var mı? Aklıma gelen tek bir şey var, ustalık bu işin en mükemmel noktası. Biz de başyapıtlarımızı en keyifli şekilde sunmaya devam edeceğiz. Kurumumuz da bir film projesi yaptı, dedik. ‘Büyük Türk Zaferi İçin Oy Sandığına Hep Birlikte’.

KUTULAR İÇİN ÇAĞRI

Bu kez Pazar gününü milimetrik bir sonuçla kapatalım. Her oy değerlidir. Bir oy birçok oyunu bozar, Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını aralar. Hep birlikte sandık başına gidiyoruz. Büyük bir güvenle söylüyorum ama rehavete kapılmadan sandıkları havaya uçuracağız.”

seydikemerajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler